ratiolab

A 40 éve működő német Ratiolab GmbH leányvállalataként szolgáljuk a hazai ipari igényeket a következő területeken:

  • Szerszám és fémszerkezet gyártás
  • Lemezmegmunkálás
  • Műanyag fröccsöntés
  • Műanyag mélyhúzás
  • Csomagoló anyagok gyártása (karton és hungarocell)
  • Egyéni csomagolások gyártása (pl. díszdobozok készítése saját gyártósoron)

 

2011-ben indítottuk el a kézi, illetve félautomata csomagolást, hiszen ma már részben olyan termékgyártással foglalkozunk, melyek előállítása során nem gazdaságos az automatizált csomagolás, illetve sok esetben bonyolítaná a munkafolyamatot is, ami végül a termékek magas árát eredményezné.

Célunk, hogy elérhető árakkal tudjuk kiszolgálni megrendelőinket, akik – legyen szó vállalatokról, vagy akár egyéni érdeklődőkről – biztosak lehetnek benne, hogy a Ratiolab egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal.

 

Egyedi megoldások

Saját fejlesztő és csomagoló részlegünk partnereink közreműködésével készséggel fogadja megrendelőink egyedi elgondolásait is.

Valamennyi különleges megbízást örömteli szakmai kihívásnak veszünk.

Fejlesztőink egytől egyig kiváló, magasan kvalifikált szakemberek, akik tökéletesen tisztában vannak vele hogy egy-egy eszköz, vagy alkatrész egyedi legyártása mekkora jelentőséggel bír egy projekt folyamatában.

Van, hogy nem kell több néhány egyszerűbbnek tűnő műanyag szereléknél, azonban ha egyedi darabokról van szó, hirtelen a legkisebb eszköz megléte válik az egész munka kulcskérdésévé.

Tisztában vagyunk az egyedi megoldások prioritásával és segítünk Önnek!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a következő linkre kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!